Странице

Translate

17. 5. 2014.

POMOĆ SRBIJI!!! HELP FOR SRBIJA!!!














Molim sve ljude dobre volje na ovoj planeti, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu narodu Srbije koji je pogodila katastofalna poplava.
U ovom trenutku su najpotrebniji čamci, helihopteri, pumpe za vodu, voda za piće, sredstva za dezinfekciju, sredstva za higijenu, dušeci, lekovi...
GARDEROBA: Prioritet su čist donji veš i čarape!!! Sve ostalo se uvek brzo skupi, ovoga uvek fali. Nije sramota dati nošene čarape, bitno je da su čiste i suve.
BEBE: Bebe ne smeju da gladuju! Ko ima novca da kupi nešto, neka kupuje bebi kašice, formulu, mleko u prahu, pelene i ostale higijenske proizvode.
HRANA: Ono što može da stoji! Konzervirano, u tetrapaku, flaširano, dugotrajno, sa dužim rokom upotrebe, da može da se konzumira bez termičke obrade! Ne trošite novac na grickalice, razmišljajte o količinama!
HIGIJENA: Vlažne maramice, gel za suvo pranje ruku, asepsol, toalet papiri, pelene za odrasle, ulošci i tamponi!!! U ovim uslovima u kolektivnim centrima nema mogućnosti da se ljudi kupaju, treba biti praktičan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Print Friendly and PDF