Странице

Translate

18. 1. 2014.

Mini Maus kompletić za rodjendan







Ovaj kompletić sam jesenas šila za četvrti rođendan mojoj unukici <3 . Poželela je da bude Mini Maus i sve je trebalo da bude u fazonu Mini i Miki Maus, i  MM uši, tortica, dekoracija i naravno ''praaaaviiii'' Miki Maus je bio gost na rodjendanu ;)






Pripreme za njen rodjendan su potrajale malo duže, dok smo ćerka i ja sve osmislile, našle ideje na netu i krajnja realizacija je naravno pripala meni ;)

Bilo je malo muke dok nisam pronašla adekvatan materijal na tufnice, pročešljala sam ceo Beograd, i jedva pronašla ovaj tufnasti saten. Strašno je što ovde u ovom velikom gradu ima jako malo prodavnica metražne robe i što je ponuda jako oskudna, da ne kažem katastrofalna... ali eto i sa ovim što sam našla uspela sam nekako da iskombinujem i sašijem ovu slatku suknjicu :)

Suknjica je iz dva dela, krojena u pun krug, i ima dva lica, kad se okrene na naličje skroz je crvena, od crvenog satena.

Majica je obična bela bodi majičica sa adekvatnim aplikacijama, koje sam lepila toplim lepkom.

Na fotkama se vidi njeno ushićenje, zbunjenost - pa Miki iz njenih snova se pojaviiiooo na njenom rođendanu i sreća što joj je želja ispunjena.

Za njene dečije snove <3 , baka nije noćima spavala, ali isplatilo se :)

Kako se vama dopada?









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Print Friendly and PDF