Странице

Translate

17. 10. 2010.

PRALINE







Sastojci

200gr. cokolade (bele ili crne)
3-4 kas. ulja

za punjenje po zelji - suvo grozdje, brusnice, suve sljive, smokve, narandze, lesnik, badem, orasi, slatko, expandirani pirinac, kokice amaramta, kokos, karame za oblande, ratluk, zele bonbone, bronhi bonbone...

PRIPREMA



Istopiti cokoladu na pari sa uljem, sipati u kalup do pola i puniti sa onim sta imate u kuci... samo pustite masti na volju......dopuniti sa otopljenom cokoladom i ostaviti u frizider da se stegnu...samo ih dok su jos tople malo protresi da se cokolada svuda jednako rasporedi.

..ako nemate ovakve kalupe mozete u kalupima za led od silikona ili u praznu ambalazu od bonbonjera.


Ovaj recept ucestvuje u konkursu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Print Friendly and PDF