Странице

Translate

03.09.2014.

Paprike punjene sa sirom i grizom






Sastojci:

15 paprika babura srednje velicine (kod mene su šilje)
1 kg sitnog sira
6 jaja
6 kašika pšenicnog griza
po potrebi soli
5 kašika ulja
još malo ulja za podmazivanje
pleha

malo slaninice za ukus ;)

Priprema:
Umutiti žumanca sa sirom, dodati soli po potrebi, griz i 5 kasika ulja. 

Posebno umutiti belanca pa sjediniti sa smesom sa žumancima, lagano mešajuci.

Puniti izdubljene paprike i redjati okrenute na gore u uljem podmazan pleh. 

Peci na temperaturi od 200 stepeni oko 30 min.

Posluživanje:
Paprike servirati hladne, kao glavno jelo.


Prijatno!!!


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Print Friendly and PDF