Странице

Translate

18. 1. 2014.

Mini Maus kompletić za rodjendan







Ovaj kompletić sam jesenas šila za četvrti rođendan mojoj unukici <3 . Poželela je da bude Mini Maus i sve je trebalo da bude u fazonu Mini i Miki Maus, i  MM uši, tortica, dekoracija i naravno ''praaaaviiii'' Miki Maus je bio gost na rodjendanu ;)






Pripreme za njen rodjendan su potrajale malo duže, dok smo ćerka i ja sve osmislile, našle ideje na netu i krajnja realizacija je naravno pripala meni ;)

Bilo je malo muke dok nisam pronašla adekvatan materijal na tufnice, pročešljala sam ceo Beograd, i jedva pronašla ovaj tufnasti saten. Strašno je što ovde u ovom velikom gradu ima jako malo prodavnica metražne robe i što je ponuda jako oskudna, da ne kažem katastrofalna... ali eto i sa ovim što sam našla uspela sam nekako da iskombinujem i sašijem ovu slatku suknjicu :)

Suknjica je iz dva dela, krojena u pun krug, i ima dva lica, kad se okrene na naličje skroz je crvena, od crvenog satena.

Majica je obična bela bodi majičica sa adekvatnim aplikacijama, koje sam lepila toplim lepkom.

Na fotkama se vidi njeno ushićenje, zbunjenost - pa Miki iz njenih snova se pojaviiiooo na njenom rođendanu i sreća što joj je želja ispunjena.

Za njene dečije snove <3 , baka nije noćima spavala, ali isplatilo se :)

Kako se vama dopada?









10 коментара:

  1. Divno napravljeno, ali bake su tu uvek da ispune želje unučića. Lenki, neka je srećan 4-ti rođendan i kako vreme brzo leti...već 4 godine, a kao da je juče bilo kad se rodila. Ljubim vas i grlim obe.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Zoko moja na čestitkama, da deca brzo rastu, taman ja nešto isplaniram da joj napravim, a ona ubrzo preraste :)

      Skoro sam joj pravila neke papučice od eko kože, uzela ja meru, nisam joj odmah napravila, možda je prošlo mesec dana kad su bile gotovo i kad je probala one ispale male, raste kao iz vode mica moja :)

      Избриши
  2. Odusevljena sam kako si sasila i kako je divno biti baka i uzivati u ljubavi koju pruzas i koju dobijas:))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Cale na komplimentu :) da zaista je divno biti baka i uživati u unucima, nešto sa decom to nismo ili znali ili smeli, morali smo da budemo strogi prema njima, a unučići su nešto sasvim drugo :)

      Избриши
  3. Prelepo i kompletić i torta! Svaka čast za baku i njene vešte ruke!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Kristina, lepo je čuti pohvale od tako divne kreativne osobe kao što si ti :)

      Избриши
  4. Izvrsno! mene isto muči nedostatak materijala, pola ne mogu realizirati jer mi uvijek nešto zafali, ali... ne mogu se žaliti, izmislim što mogu. ja isto nisam mogla naći točkasti materijal, pa smo ljepile točkice, vidjela si. pošto je to bilo za maškare i obuklo se samo 2 puta, dobro je i ispalo i dobro je i izdržalo. glavno da je provod dobar. a to što se ne stigne spavati, haha, to ulazi u cijenu dječjeg osmjeha :)
    pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako Ana, to ja zovem ''pomoću štapa i kanapa'' ;), ali mislim da je baš u tome čar od ničega napraviti nešto, naravno za jedan najdivniji, neprocenjiv dečiji osmeh. U tome se i ogleda kreativnost, lako je biti kreativan u obilju divnih materijala, dezena, trakica, šljokica i šta-ti-ja-sve-znam đžiđža-biđža koje vidimo na stranim blogovima i youtubu,.., mene oduševljava tvoja kreativnost i evo već dva dana prelistavam tvoj divni blog. Pozdrav mila, divna si inspiracija!

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Print Friendly and PDF