Sastojci za 10 osoba
300-350 gr. | kačkavalja izrezanog na tanke listove ili 2 pak. sendvič tost sira |
---|---|
6-7 | tvrdo kuvanih jaja |
200-250 gr. | tanko sečene presovane praške šunke |
1 kocka | za supu |
2 dl. | vode |
30 gr. | želatina |
Priprema
Pleh za komisbrot obložiti listićima kačkavalja ili tost sira (ja obično koristim ovaj, jer mi odgovara za moju modlu). Na dno po sredini uzduž poredjati tvrdo kuvana jaja. Levo i desno od jaja stavljti urolovanu prašku šunku (po 3 rolnice sa svake strane celom dužinom). Sve prekriti listićima tost sira. U 2 dl. pode skuvati kocku supe. Želatin rastopiti prema uputstvu na kesici. Kad nabubri dodati supi, promešati da se istopi i preliti preko rolata. Ohladiti u frižideru, okrenuti pleh, izvaditi rolat i ukrasiti po želji.Brzo se sprema i brzo se pojede. Dekorativan je za hladan bife.
Prijatno!!!
Нема коментара:
Постави коментар